Se ti zdi da kot ustvarjalec porabiš preveč časa za birokracijo in premalo za ustvarjanje?

Prihrani čas in zmanjšaj količino napak pri kopiranju računov z Etsy-ja v računovodski program. 

Naloži si aplikacijo eHero, ki naredi vse to zate.

Ko si sanjal, da se boš preživljal z ustvarjanjem, si verjetno romantično razmišljal o dnevih v delavnici, ko boš ustvarjal vedno nove unikatnih izdelke, ki jih boš prodajal fanom po celem svetu. 

Resničnost pa je takšna, da polovico časa ustvarjaš vedno ene in iste, najbolj prodajane izdelke, jih fotografiraš, montiraš, objavljaš, raziskuješ SEO, pakiraš pakete in pišeš račune.

 

Za ustvarjanje novih izdelkov pa zmanjka časa in globoko v sebi kričiš: “Me lahko prosim pustite pri miru, jaz bi samo ustvarjal”. Nočem birokracije. 

 

Zato vedno iščeš nove načine kako prihraniti čas in dolgočasne naloge preložiti na ramena nekoga drugega.

Ampak koga?

Račnovodstvo je drago, zaposliti VA-ja še nisi povsem pripravljen, zato ti ne preostane drugega, kot da vse delaš sam.

A obstaja rešitev, ki je preprosta in poceni.

eHero je aplikacija, ki prenese naročila iz Etsy-ja direktno v tvoj računovodski program in ustvari osnutek, že izpolnjen z vsemi podatki stranke, izdelki in ceno. 

Vse kar moraš storiti je, da potrdiš račun. 

 

In že ga lahko natisneš in pripraviš za pošiljanje.

Kar je še bolje je to, da bo kmalu luč sveta ugledala tudi sinhronizacija z e-spremnico, ki ti  bo prihranila še več copy-paste trenutkov in še zmanjšala možnost za napake.

eHero zate naredi:

Avtomatski uvoz naročil

Aplikacija omogoča avtomatski uvoz naročil iz Etsy platforme v izbrani računovodski program. 

Učinkovito zmanjša čas, potreben za vnos naročil, ki ga sedaj lahko porabiš za ustvarjanje.

S programsko opremo boš imel neprekinjen pregled nad statusi naročil v realnem času, kar ti omogoča takojšnje procesiranje naročil.

Sistem samodejno preverja in usklajuje podatke o naročilih, kar izniči tveganje napak pri prenosu naročil.

 

Programska oprema eHero omogoča avtomatski uvoz naročil iz Etsy platforme v izbrane računovodske programe kot so Minimax, Metakocka in Čebelca. To vključuje vzpostavitev varne in zanesljive povezave med Etsy API-jem (vmesnik za programiranje aplikacij) in računovodsko programsko opremo, ki omogoča prenos podatkov. Sistem redno preverja nova prejeta naročila na Etsy platformi in jih samodejno prenaša v eHero aplikacijo in potem v računovodski program. 

  Avtomatsko generiranje računov

Ko je naročilo uspešno preneseno iz Etsy platforme, sistem pošlje podatke računovodskemu programu kjer ta samodejno generira ustrezno fakturo, vključno s podrobnostmi o izdelkih, cenah, popustih in dostavnih stroških. 

Vse informacije na računu so natančno usklajene s podatki iz naročila na Etsy platformi.

To izniči možnost napak, ki se lahko zgodijo z ročnimi vnosi. 

Avtomatizirano generiranje računov ne le zmanjšuje ročno delo, ampak tudi zagotavlja natančnost in doslednost v procesu fakturiranja, kar je ključno za učinkovito finančno upravljanje vaše Etsy trgovine.

 

  Sinhronizacija artiklov

V eHero programski opremi je implementirana sinhronizacija med artikli na Etsy platformi in artikli v računovodskem programu, kar olajšuje upravljanje zalog in zagotavlja natančnost podatkov. V kolikor artikla nimate v vašem računovodskem programu, vam ga avtomatsko ustvari v nasprotnem primeru pa lahko razknjižite zalogo.

  Avtomatizirano spremljanje statusov naročil in filtri za prenos naročil

eHero omogoča avtomatsko spremljanje statusov naročil v realnem času, kar pripomore k izboljšani učinkovitosti in boljšemu nadzoru nad celotnim procesom, od prejema naročila do prenosa v računovodski program. 

Omogočeno je tudi časovna ustavitev naročil v računovodski program preko funkcije filtra “Začasno ustavi prenos naročil” oziroma funkcija “Prezi vikend”. Slednja pomeni, da se bodo vsa naročila iz vikenda v vaš računovodski program prenesla v ponedeljek zjutraj.

Avtomatsko generiranje naročil za Etsy

Poštni servisi

V razvoju so tudi poštni servisi, prvi poštni servis, ki bo na voljo je Pošta Slovenije, kasneje se bodo dodajali tudi ostali glede na potrebe oziroma preference uporabnikov aplikacije.

Etsy kalkulator priporočenih cen

Ta napredni kalkulator je namenjen določanju optimalnih prodajnih cen za tvoje izdelke, z namenom optimizacije prihrankov in povečanja dobička. 

Omogoča ti prilagajanje prodajne cene izdelka na podlagi dejavnikov, kot so stroški produkcije, delovne sile, oglaševanja, transakcijskih in valutnih stroškov. 

Poleg tega zagotavlja pregleden prikaz celotnega prihodka, ki je grafično razdeljen na operativne stroške, provizije Etsy platforme ter na koncu prikazan dobiček. 

 

Kalkulator priporočenih cen

Za koga je aplikacija primerna?

Aplikacija je primerna za vsakogar, ki prodaja na Etsyju in se ne želi ukvarjati z izdajanjem računov. 

Primerna je za vse, ki želite imeti paprije zgledno urejene.

Za vse, ki jim je najhujča nočna mora to, da bi pozabili izstaviti račun, ali ga izstaviti prepozno.

Kaj pa cena?

  • Mesečna naročnina na aplikacijo je do 10 računov brezplačna.
  • Od 11-50 računov je 9,9€ mesečno.
  • Nad 51 računov pa je cena 19,90€. Prinaša pa še dodatne ugodnosti prilagojene startapom. 

Pri letni članarini pa prihraniš 2 mesečna obroka. 

Več informacij dobiš na spletni strani.

Kaj pa če mi aplikacija ni všeč?

Če boš že takoj presegel 10 mesečnih računov in tudi plačal naročnino, imamo pripravljeno 14-dnevno brezplačno poskusno obdobje, ko lahko brez obveznosti preizkusiš aplikacijo.

eHero ti olajša računovodske obveznosti, saj optimalno prenaša vaša Etsy naročila v tvoj računovodski program. Prihrani ti denar, energijo in zmanjša stres in omogoči več časa za ustvarjanje.

eHero je tvoj zanesljivi asistent pri upravljanju Etsy trgovine.

eHero poskrbi, za manj skrbi in več časa za ustvarjanje.

PS: Ta povezava je affiliate povezava, kar pomeni, da če se preko nje prijavite v aplikacijo zaslužim majhen del provizije ze priporočilo.

Če mi aplikacija ne bi bila zares všeč vam je ne bi priporočila.

Tako pa sem jo same preizkusila in sem z njo zelo zadovoljna.