Dragi ustvarjalci,

po (pre)dolgem času se bomo končno spet videli V ŽIVO! Jaz sem čisto navdušena. Čeprav sem se v vsem tem času privadila spletnih predavanj, nič ne more nadomestiti občutka, ko se vsi srečamo v enem prostoru. Zato dragi moji, izkoristite to izjemno priložnost in se mi pridružite 15.7.2021 in 22.7.2021 ob 17h v živo Logatcu, v čudovitem ambientu čisto novega Avocado centra!

Na vašo željo smo pripravili izobraževanje Etsy SEO, namenjeno vsem, ki Etsy trgovino že imate in bi vanjo želeli privabiti še več kupcev, pa tudi tistim med vami, ki ste na novo odprli Etsy trgovino in se zavedate, da ni dovolj, da zgolj objavite svoje izdelke, ampak je zelo pomembno, da v celoti izkoristite potenciale optimizacije spletne trgovine, ki vam jih platforma Etsy omogoča.

Česa se boste na predavanju in delavnici naučili:

– Kaj je SEO (Optimizacija iskanja) in kakšna je njegova funkcija
– Kaj so ključne besede in zakaj jih potrebujemo
– Zakaj bomo brez poznavanja SEO težje uspešni pri prodaji na spletu
– Kako poiskati in zapisati ključne besede
– Kako prepoznamo vedenjske vzorce kupcev (brskajo ali kupujejo)
– Katere so splošne in katere specifične ključne besede
– Katera orodja pri tem uporabimo in
– Kako si pri SEO pomagamo s statistiko?

Bistveno vprašanje, ki si ga moramo na tem mestu postaviti, je: Želimo na Etsy-ju le prodajati ali tudi kaj (veliko) prodati?

Brez dobrega SEO je lahko naša trgovina še kako lepa in izdelki najboljši, ampak je v množici ponudbe kupci ne bodo našli, ali pa jo bodo našli kupci, ki po Etsyju le brskajo za idejami, niso pa še pripravljeni na nakup.

SEO je rešitev, ki pa ni enostavno dosegljiva. Za dobro vidnost potrebujemo veliko znanja in vloženega truda, ki pa se zagotovo izplača.

Izobraževanje bo potekalo v dveh delih: na predavanju vas bomo oborožili z znanjem, ki ga potrebujete za urejanje vaše spletne trgovine po zakonitostih Etsy SEO, na delavnici, pa boste pridobljeno znanje lahko takoj preskusili v praksi in si pridobili prve izkušnje.

Za vas smo pripravili tri različne pakete:

PAKET 1: PREDAVANJE + POSNETEK PREDAVANJA + E-GRADIVO

PAKET 2: PREDAVANJE + DELAVNICA + POSNETEK PREDAVANJA IN DELAVNICE + E-GRADIVO

PAKET 3: PREDAVANJE + DELAVNICA + POSNETEK PREDAVANJA IN DELAVNICE + E-GRADIVO + 30 MINUT INDIVUALNEGA POSVETA

Tokratnega pradavanja in delavnice ne bomo snemali, boste pa ob nakupu prejeli posnetek predavanja, ki smo ga imeli spomladi na Zoomu.

V kolikor si resnično želite narediti odločilen korak na poti do uspeha, vam svetujemo, da se odločite za celoten sklop, saj brez teorije ni prakse, brez prakse pa ni napredka.

Izberite si paket, ki vam najbolj ustreza tukaj.

PREDAVANJE bo v ČETRTEK 15.7.2021 ob 17.00.

V primeru, da se predavanja v živo ne morete udeležiti, brez skrbi: v naši spletni trgovini je na voljo posnetek predavanja in treh delavnic, združenih pod naslovom Etsy SEO.

DELAVNICA bo v ČETRTEK 22.7.2021 ob 17.00.

V primeru, da se delavnice v živo ne morete udeležiti, brez skrbi: v naši spletni trgovini je na voljo posnetek predavanja in treh delavnic, združenih pod naslovom Etsy SEO.

Paket izberete ob nakupu. Za vsak datum je na voljo omejeno število mest, saj vam želimo zagotoviti kar najboljšo uporabniško izkušnjo.

Nekaj tednov po predavanju, ko boste optimizaciji že namenili nekaj časa, pa vam priporočamo še individualno svetovanje, kjer vam bom pomagala s konkretnimi nasveti in idejami, kako urediti vašo Etsy trgovino.

Za datume INDIVIDUALNIH svetovanj se bomo dogovorili naknadno.

Na predavanje se prijavite z nakupom posameznega paketa tukaj.

Ste se odločili, da bi radi (več) prodali? Potem se nam pridružite na predavanju V ŽIVO 15. julija 2021 ob 17h v Avocado centru v Logatcu, na naslovu Stara cesta 21, 1370 Logatec. Družili se bomo predvidoma do 20h.

Se nam ne boste mogli pridružiti v živo? Imamo dobro novico za vas! V naši spletni trgovini so na voljo posnetki predavanja in treh delavnic, združenih pod naslovom Etsy SEO iz marca 2021.

Prijave zbiramo do 14.7.2021 do 12h. Predavanje bomo izvedli, v kolikor bomo prejeli vsaj 5 prijav.

Iskreno se veselimo srečanja z vami V ŽIVO!

Anita z ekipo