You Rock Team


10 conversion triggers
that I
always
lookfor when reviewing copy to build trust, boost authority and ignitesales.
#2: Pain
Evoke emotion with empathy. Identify the pain points your prospect Isexperiencing to let them know that you understand what they’regoing through, that they are not alone, and that you’re here to help.
Relatable and empathetic
pain points are identified.
#1: Problem
Address the problem your prospect is looking to solve. Identify theirgreatest challenge or core problem your product can help them with.
A core problem is addressed.
HOT OFFER CHECKLIST
COPYPOSSE.COM | © THE COPY POSSE
#3: Prescription
Demonstrate to your prospect that there is a solution, secret, ordiscovery that will address the pain they are experiencing.Communicate this
before
mentioning the product you’re selling!
A realistic solution is introduced.
Pivot from “the prospect” to the “brand/ business” by communicatingthe mission, reason, or inspiration for selling/creating the solution.This is a powerful way to create authority and trust.
Authority and trust is created.
#4: Pivot
Address the reasons why alternative solutions haven’t worked or won’twork for your prospect. Show them how/why you are different fromcompetitors!
A reason why this solution is the best solution is presented.
#5: Positioning
#6: Product
Transition into the product and offer a compelling description of theUSP.
Product is introduced and USP is clearly communicated.
COPYPOSSE.COM | © THE COPY POSSE
#7: Product Details
After the product introduced, break down everything it has and does—both the features and the benefits.
Features and benefits are clear, relatable and specific.
#8: Price
The #1 most important thing to remember about your offer is that valueshould always be greater than the price.
Value and price are clearly stated.
Scarcity gives your prospect a reason to buy NOW. There are differenttypes of scarcity, including Price Scarcity, Quantity Scarcity, PremiumScarcity and Offer Scarcity.
Authentic scarcity is being used and a reason why Is given.
#9: Promotion
Share any guarantee information, payment terms, and purchaseexpectations. These should be written in very concise and clear terms tomake it as easy as possible.
The purchase process sounds easy and risk-free.
#10: Place & Purchase Details
COPYPOSSE.COM | © THE COPY POSSE
Point #1: Problem
Point #2: Pain
Point #3: Prescription
Point #4: Pivot
Point #5: Positioning
Point #6: Product USP
Point #7: Product Details
Point #8: Price
Point #9: Promotion
Point #10: Place & Purchase Details
HOT OFFER
CHECKLIST
COPYPOSSE.COM | © THE COPY POSSE
ABOUT
ALEX CATTONI
Follow Me
Alex is a copywriter, marketing strategist, and the founder of The CopyPosse—a boutique agency, online academy, and now
300,000+
strongglobal crew of authentic copywriters with a passion for creatingcommunity, credibility, and conversions with nothing but powerful andprecise wording.
Her goal is to redefine what it means to be a copywriter and marketertoday and share the techniques and strategies she’s used to build a
heart-centered
7-figure business
from the ground up.
Follow Alex on
YouTube
and
Instagram
for free content and copywriting tips.
Visit
CopyPosse.com
to learn more
about her work and programs.
To learn more about copywriting,
and master her proven 16-Step
Sales Page Formula and 3 special
bonuses, you can join the
Write & Ignite Challenge
here.
Or click here to learn more about
Alex’s flagship copywriting
coaching program:
The Copy Posse Launch Files
.
COPYPOSSE.COM | © THE COPY POSSE

VIP membership – 2 različici (brez trgovine + zelo nove trgovine, trgovine, zrele trgovine)

 • mesečna članarina
 • Whats up
 • help pods (amy porterfield podkast)
 • izogibanje fb
 • članski dostop (spetna trgovine) -popusti predavanja
 • 1x na teden zoom
 • analiza trgovine 1x mesečno
 • Framework literations poenostavi vse

Tukaj so nekatere potencialne prednosti plačanega izobraževalnega skupinskega članstva s tedenskimi sestanki:

– Struktura in odgovornost. Redni tedenski sestanki zagotavljajo strukturo in odgovornost za nadaljevanje učenja in napredovanja k ciljem. Dejstvo, da ste plačali, da postanete del skupine, vas lahko še dodatno spodbudi k udeležbi in sodelovanju.

– Socialno učenje. Učenje ob drugih v skupinskem okolju omogoča sodelovanje, izmenjavo idej in mreženje. Preko diskusij lahko pridobite nova spoznanja in perspektive.

– Dostop do strokovnjakov. Izobraževalne skupine pogosto vodijo znani vodje, učitelji ali mentorji, ki lahko ponudijo usmeritve, odgovorijo na vprašanja in delijo svoje strokovno znanje o dani temi. Ta raven dostopa do strokovnjakov lahko pospeši vaše učenje.

– Podporna skupnost. Izobraževalna skupina z rednimi srečanji vam omogoča, da zgradite odnose in se povežete z drugimi ljudmi, ki jih zanimajo iste teme. Imeti podporno mrežo med učenjem lahko privede do večjega sodelovanja, navdiha in samozavesti.

– Raznoliki učni pristopi. Od predavanj do praktičnih aktivnosti, skupine lahko uporabijo različne učne sloge čez srečanja, da pomagajo utrditi koncepte in nagovorijo različne učne preference.

– Strukturiran učni načrt. Članstvo v izobraževalni skupini pogosto vključuje strukturiran učni načrt ali seznam literature v povezavi s tematiko. To lahko usmerja in zaporedno nadgrajuje vaše učenje.

Kot rokodelec, ki si želi odpreti uspešno Etsy trgovino, je pomembno, da se pripravite na nekaj stvari:

Najprej, razmislite o izdelkih, ki jih boste ponujali. Kakšne ročne izdelke boste ustvarjali in prodajali? Imejte jasno vizijo o vaši ponudbi. Preučite povpraševanje in analizirajte konkurenco, da boste lahko ponudili nekaj edinstvenega.

Nato je pomembno, da fotografirate svoje izdelke. Kakovostne, svetle in jasne fotografije so ključnega pomena za uspeh v Etsy trgovini. Po potrebi se izobražujte o fotografiranju izdelkov.

Pripravite si opise izdelkov – vključite ključne besede in jasno sporočilo o vaši zgodbi in vrednotah. Bodite pozorni na nastavitve cen in poštnino.

Dobro preučite Etsy-jevo platformo, pravila in priporočila za prodajalce. Optimizirajte svojo trgovino za iskalne poizvedbe. Izgradite svojo spletno prisotnost z blogom, družbenimi omrežji in e-poštnim seznamom.

Načrtujte kako boste obvladovali naročila, odpremo in komunikacijo s strankami. Določite si sistem in standarde za visoko raven storitev.

Vzemite si čas in bodite potrpežljivi – zgradite dobro podlago, preden pričakujete veliko prodajo. S trdim delom in strastjo do vaših izdelkov lahko postavite uspešno Etsy trgovino!

Mladi ustvarjalci, ki si želijo živeti od svoje ustvarjanosti, se pogosto soočajo z nekaterimi skupnimi bolečinami in strahovi:

1. Finančna negotovost: Največji strah je ali bodo lahko s svojim delom zaslužili dovolj za preživetje. Nepredvidljivi in nestanovitni dohodki povzročajo skrbi glede plačevanja položnic in osnovnih življenjskih stroškov.

2. Pomanjkanje samozavesti: Mnogi dvomijo vase in v kakovost svojega dela. Primerjajo se z drugimi in se sprašujejo ali so dovolj dobri.

3. Odziv publike: Skrbi jih, da njihovo delo ne bo dobro sprejeto ali da ne bodo pritegnili zadostne publike/strank. Bojijo se neuspeha.

4. Osamljenost: Ustvarjalno delo je lahko osamljujoče. Pogrešajo sodelavce, rutino službe in občutek pripadnosti.

5. Ravnovesje med ustvarjanjem in trženjem: Umetniki se pogosto borijo z vzpostavljanjem rokov, samopromocijo in prodajanjem svojega dela.

6. Primerjava z drugimi: Primerjave na družbenih omrežjih lahko povzročijo občutke manjvrednosti in tesnobo.

Ključ je obvladovati ta strah in negotovost ter vztrajati pri gradnji svoje ustvarjalne kariere. Podpora prijateljev, mentorstvo in skupnost lahko pomagajo premostiti te izzive.

 

Zakaj na Etsyju ne moremo uspeti če ne vložimo časa in denarja v znanje

 

Etsy je spletna platforma, ki je postala priljubljena med ustvarjalci in podjetniki, ki želijo prodajati unikatne izdelke. Vendar pa se mnogi ljudje soočajo s težavami in se sprašujejo, zakaj ne morejo doseči uspeha na tej platformi. Odgovor na to vprašanje je precej enostaven – če ne vložimo časa in denarja v znanje, ne moremo pričakovati uspeha na Etsyju.

 

Prvi korak do uspeha na Etsyju je razumevanje platforme in njenih funkcij. Etsy je več kot le spletna trgovina, je skupnost ustvarjalcev, ki si delijo svoje izdelke, ideje in nasvete. Zato je ključno, da se vključimo v to skupnost, se učimo od drugih in delimo svoje izkušnje. To nam bo omogočilo, da izboljšamo svoje izdelke, razvijemo svoje blagovne znamke in pridobimo lojalne stranke.

 

Poleg tega je pomembno, da se naučimo, kako učinkovito uporabljati orodja in funkcije, ki jih ponuja Etsy. To vključuje optimizacijo opisov izdelkov, uporabo ključnih besed, ustvarjanje privlačnih fotografij in uporabo promocijskih orodij, kot so oglaševanje in popusti. Brez teh veščin ne bomo mogli doseči vidnosti in privabiti strank na našo spletno stran.

 

Poleg tega je potrebno vložiti tudi denar v promocijo na Etsyju. Brez promocije naše trgovine in izdelkov, bomo težko dosegli večjo prepoznavnost in prodajo. Etsy ponuja različne možnosti za promocijo, kot so oglaševanje na platformi, sponzorirane objave in promocijske akcije. Vendar pa je pomembno, da vložimo denar v promocijo, ki je ciljno usmerjena in prilagojena naši ciljni skupini.

 

Nazadnje, vložek časa je ključnega pomena za uspeh na Etsyju. Za razvoj uspešne trgovine je potrebno veliko časa in truda. To vključuje ustvarjanje visokokakovostnih izdelkov, vzdrževanje trgovine, upravljanje naročil, odgovarjanje na vprašanja strank in še veliko več. Če ne bomo pripravljeni vložiti dovolj časa, ne bomo mogli doseči želenih rezultatov.

 

V zaključku, če želimo uspeti na Etsyju, je ključno, da vložimo čas in denar v znanje. To pomeni, da se moramo izobraževati, se učiti od drugih, izboljševati svoje veščine in vlagati v promocijo. Brez teh naložb ne moremo pričakovati uspeha na tej platformi. Etsy je priložnost za ustvarjalce, vendar pa je potrebno trdo delo in predanost, da dosežemo želene rezultate.

 

Trije načini kako priti do znanja o platformi Etsy

Etsy je spletna platforma, ki ponuja priložnosti za ustvarjalce, umetnike in obrtnike, da prodajajo svoje izdelke po vsem svetu. Čeprav je Etsy postal priljubljena izbira za mnoge, se lahko za nove uporabnike zdi precej zastrašujoča. Vendar pa obstaja več načinov, kako pridobiti znanje o platformi Etsy in izkoristiti vse njene prednosti. V tem blogu bomo predstavili tri najboljše načine, kako se naučiti o platformi Etsy in uspešno začeti svojo prodajo.

 1. Etsy Help Center

Etsy Help Center je prva in najboljša točka za pridobivanje znanja o platformi Etsy. V Help Centru najdete številne članke, vodnike in odgovore na pogosta vprašanja, ki vam bodo pomagali razumeti, kako deluje Etsy. Tu boste našli informacije o postopku registracije, ustvarjanju izdelkov, upravljanju z naročili, promociji in še več. Poleg tega je Help Center na voljo v več jezikih, vključno s slovenščino, kar olajša razumevanje vsebine.

 1. Etsy Community

Etsy Community je drugi način, kako pridobiti znanje o platformi Etsy. Gre za skupnost prodajalcev, ki si izmenjujejo izkušnje, nasvete in podporo. V skupnosti boste našli številne forume, kjer se lahko pridružite razpravam, postavljate vprašanja in delite svoje izkušnje. Tu boste lahko navezali stike z drugimi prodajalci, ki imajo podobne interese in cilje. Etsy Community je odličen vir znanja, saj lahko iz prve roke izveste, kako se spoprijeti z izzivi in doseči uspeh na platformi Etsy.

 1. Etsy Success Podcast

Etsy Success Podcast je tretji način, kako pridobiti znanje o platformi Etsy. Gre za uradni podcast Etsy, ki vam prinaša navdihujoče zgodbe prodajalcev in strokovne nasvete. V posameznih epizodah boste slišali o uspešnih strategijah prodaje, trženju, upravljanju z naročili in še več. Podcast je na voljo brezplačno na več platformah za predvajanje podcastov, kot so Apple Podcasts, Spotify in Google Podcasts. Etsy Success Podcast je odličen vir znanja, ki vam bo pomagal razumeti, kako doseči uspeh na platformi Etsy.

Na kratko, če želite pridobiti znanje o platformi Etsy in izkoristiti vse njene prednosti, uporabite Etsy Help Center, se pridružite Etsy Community in poslušajte Etsy Success Podcast. Te tri metode vam bodo pomagale razumeti, kako deluje Etsy, ter vam nudile podporo, nasvete in navdih za uspeh na tej platformi. Ne glede na to, ali ste novi na Etsyju ali že izkušen prodajalec, je vedno prostor za učenje in rast. S pridobivanjem znanja o platformi Etsy boste lahko izboljšali svoje prodajne spretnosti, pritegnili več strank in dosegli večji uspeh v svojem podjetju.

 

Tukaj je pet razlogov, zakaj se splača biti član Etsy VIP kluba:

 1. Ekskluzivne ugodnosti: Člani Etsy VIP kluba imajo dostop do posebnih ugodnosti, ki niso na voljo navadnim uporabnikom. To vključuje popuste, brezplačno pošiljanje, prednostno obravnavo pri naročilih in še več. S temi ekskluzivnimi ugodnostmi boste lahko prihranili denar in uživali v vrhunski izkušnji nakupovanja.
 2. Zgodnji dostop do novih izdelkov: Člani Etsy VIP kluba imajo pravico do zgodnjega dostopa do novih izdelkov, ki jih objavijo prodajalci. To pomeni, da boste imeli priložnost, da prvi vidite in kupite najnovejše in najboljše izdelke, še preden postanejo javno dostopni. To je odlična priložnost za tiste, ki želijo biti korak pred ostalimi.
 3. Posebne ponudbe in akcije: Etsy VIP klub pogosto ponuja posebne ponudbe in akcije, ki so namenjene samo članom. To vključuje popuste, darila ob nakupu, ekskluzivne promocijske kode in še več. S temi posebnimi ponudbami boste lahko prihranili denar in se veselili dodatnih ugodnosti.
 4. Dostop do ekskluzivnih dogodkov: Etsy VIP klub organizira tudi ekskluzivne dogodke, namenjene samo članom. To so lahko virtualni seminarji, delavnice ali celo posebna srečanja v živo. Ti dogodki vam omogočajo, da se povežete z drugimi navdušenci nad Etsyjem, pridobite novo znanje in se poglobite v svojo strast.
 5. Podpora skupnosti: Etsy VIP klub je tudi odličen način, kako podpreti skupnost umetnikov in obrtnikov. S svojim članstvom boste pomagali ustvarjalcem, da nadaljujejo s svojim delom in uresničijo svoje sanje. To je priložnost, da prispevate k razvoju umetnosti in obrti ter pomagate ohranjati tradicijo ročno izdelanih izdelkov.

Članstvo v Etsy VIP klubu je odlična priložnost za vse, ki želijo izkusiti najboljše, kar Etsy ponuja. S posebnimi ugodnostmi, zgodnjim dostopom do novih izdelkov, ekskluzivnimi ponudbami, dostopom do ekskluzivnih dogodkov in podporo skupnosti, boste zagotovo uživali v svoji strasti do umetnosti in obrti. Ne zamudite te priložnosti in postanite del Etsy VIP kluba že danes!Ko ljudje razmišljajo o vstopu v plačljivo skupino, pogosto iščejo dodatne ugodnosti ali storitve, ki jih bodo prejeli v zameno za svoje članstvo. Obstaja veliko možnosti, ki jih ljudje običajno ponujajo v zameno za članstvo v plačljivi skupini. Nekaj idej vključuje:

 1. Ekskluzivna vsebina: Člani plačljive skupine bi lahko imeli dostop do ekskluzivne vsebine, ki ni na voljo javnosti. To bi lahko vključevalo posebne članke, video posnetke, priročnike ali druge vire, ki so namenjeni samo članom.
 2. Individualno svetovanje: Ponudba individualnega svetovanja je lahko zelo privlačna za ljudi, ki iščejo strokovno pomoč ali nasvete v določeni panogi. Člani plačljive skupine bi lahko imeli možnost srečanja s strokovnjaki ali mentorji za osebno svetovanje ali vodenje.
 3. Izobraževalni seminarji: Organizacija izobraževalnih seminarjev za člane plačljive skupine je lahko odlična dodatna vrednost. To bi lahko vključevalo predavanja, delavnice ali spletne tečaje, ki so posebej zasnovani za člane skupine in pokrivajo teme, ki so relevantne za njihova področja zanimanja.
 4. Popusti in ugodnosti: Ponujanje ekskluzivnih popustov ali ugodnosti je lahko tudi dober način, da privabite ljudi v plačljivo skupino. To bi lahko vključevalo popuste na izdelke ali storitve, ki jih ponuja organizacija ali njeni partnerji.
 5. Mreženje: Eden od glavnih razlogov, zakaj ljudje vstopijo v plačljive skupine, je možnost mreženja s podobno mislečimi posamezniki. Organizacija bi lahko organizirala dogodke ali srečanja, kjer se lahko člani spoznajo, izmenjajo izkušnje in vzpostavijo koristne poslovne ali osebne stike.
 6. Dodatne storitve: Poleg osnovnih ugodnosti bi organizacija lahko ponudila tudi dodatne storitve, ki bi bile na voljo samo članom plačljive skupine. To bi lahko vključevalo individualno mentorstvo, tehnično podporo, dostop do posebnih orodij ali programske opreme ter druge dodatne storitve, ki bi bile koristne za člane.
 7. Skupinske dejavnosti: Organizacija bi lahko organizirala skupinske dejavnosti, kot so izleti, konference ali druge prireditve, namenjene samo članom. To bi lahko bila odlična priložnost za povezovanje in sodelovanje med člani skupine.
 8. Ekskluzivna skupnost: Članstvo v plačljivi skupini bi lahko vključevalo tudi vstop v ekskluzivno skupnost, kjer se člani lahko povežejo in izmenjajo ideje, nasvete ter izkušnje. To bi lahko vključevalo dostop do zaprtih forumov, skupin na družbenih omrežjih ali drugih platform, ki so namenjene samo članom.
 9. Hitrejša podpora: Člani plačljive skupine bi lahko imeli prednostno obravnavo pri podpori ali reševanju težav. To bi lahko vključevalo hitrejši odzivni čas ali poseben kanal komunikacije, ki je namenjen samo članom.
 10. Strokovna priznanja: Organizacija bi lahko podeljevala strokovna priznanja ali certifikate članom plačljive skupine, ki so dosegli določene dosežke ali uspehe na svojem področju. To bi lahko bila odlična motivacija za člane in jim omogočila, da se izkažejo v svoji panogi.

Vse te ideje bi lahko pripomogle k privabljanju in ohranjanju članov plačljive skupine ter zagotovile, da je članstvo vredno vloženega denarja.

30-dnevni izziv

Si tudi ti med tistimi, ki že dolgo sanjaš o Etsy trgovini, pa nikoli ni pravi trenutek ali kar ne zbereš poguma?

Idejo sem dobila, ko sem se z novim letom prijavila na 30 dnevni izziv za stojo na rokah.

Vsak dan smo dobili za eno uro vaj, domačo nalogo (video, ki smo ga morali deliti v skupini) in feedback vaditelja.

Ker na vseh predavanjih dobim 50% ali več odgovorov: “Etsy trgovine še nimam, ker hočem prej vse razumeti” ali “Etsy trgovine še nimam, ker hočem da je vse popolno”, me je nekega dne, ko nisem mogla spati spreletelo. To je to! 30 dnevni izziv je točno to, kar potrebujejo “moji” Etsy podjetniki.

Potrebujejo nekoga, ki jih za roko pelje čez prve korake na Etsy-ju.

Lepo po korakih, na kratko, z obrazložitvijo, poudarki na pomembnih informacijah in z video prikazom in seveda PODPORO.

Že skoraj desetletje je minilo od takrat, ko sem pripravila svoje prvo predavanje “Osnove prodaje na Etsy” in na stotine udeležencev sem že spoznala na njih. Mnogi se nanje vračate leta in leta. In ko se pogovarjam z vami, mi pogosto poveste, da si še vedno ne upate odpreti Etsy trgovine, saj se vam zdi preveč zakomplicirano in se bojite, da boste kaj “zašuštrali”.

 

Z mojo pomočjo boste šli čez postopek odpiranja in urejanja trgovine brez skrbi.

Še vedno se lahko zgodi, da “nam” trgovino v začetku suspendirajo, saj je to pogoost pojav v procesu verifikacije trgovine. Vendar pa 99% teh primerov rešimo takoj ali v roku nekaj dni.

Zakaj mislim, da sem jaz tista, ki ti lahko pomagam?

 

Zato, ker sem šla sama čez isto pot. 

Ker sem si od nekdaj želela delati od doma in biti sam svoj šef.

Ker sem leta 2015 zapustila varno zavetje redne službe in odprla svojo Etsy trgovino.

 

Zadnja leta se profesionalno ukvarjam s tem, da pomagam ustvarjalcem pri odpiranju in vodenju njihovih Etsy trgovin.

Sodelujem kot strokovnjak za Etsy v SPIRIT podjetniškem portalu in sem na ta način pomagala odpreti Etsy trgovino že več kot desetim mentorirancem.

Izvajam predavanja in individualna svetovanja. 

Mnogim Etsy podjetnikom pomagam pri reševanju zagat v katerih se znajdejo na Etsy platformi.

Kako poteka 30 dnevni izziv?

Začnemo z Zoom srečanjem, ki jih imamo potem enkrat tedensko, vsak četrtek. 

Vsak dan v tednu vam na vaš e-naslov pošljem video z dnevno nalogo.

Videi so kratki,  15-20 minutni, ki jim sledi vaša “domača naloga” za tisti dan.

Vsak dan ciljamo na eno uro dela. (Odvisno od teme, nekateri so daljši, nekateri krajši).

 

Domačo nalogo naložite v svoj DRIVE dokument, in s tem pridobite možnost, da vam nalogo pregledam in vam dam (konstruktiven) komentar. 

Obenem pa imamo tudi skupinski WHATSAPP kanal, kjer komunicira celotna skupina, ki je v tem trenutku aktivna v IZZIVU.

S tem si olajšamo in pospešimo komunikacijo ter vzpostavimo skupinski duh. 

Cilj izziva je spodbuditi in nuditi spodbudno okolje, za napredovanje korak po koraku in si izboriti dnevni čas, za ukvarjanje z Etsyjem.

Vendar pa ni moj namen zamoriti in vas pripeljati do izgorelosti.

Zato ne bo nič narobe, če bo izziv pri tebi trajal namesto trideset dni, šestdeset, devetdeset, sto dvajset ali pol leta. 

Če si boš za izziv vzel_a en dan na teden, tudi prav. Važno da napreduješ.

Za koga je 30 dnevni Etsy izziv primeren?

 

30-dnevni Etsy izziv je pripravljen prav zate, ki čakaš da bo vse popolno, prej kot začneš.

 

Zate, ki si začetnik v prodaji.

Zate, ki ne veš kaj je to SEO.

Zate, ki ne veš kako fotografirati svoje izdelke.

Zate, ki ne veš kako se prijaviš za ODD in Atipičnega davčnega zavezanca.

Zate, ki te srbi, kako se napiše račun.

Zate, ki ne veš koliko stane pošiljanje v Ameriko in kako se to naredi.

Zate, ki se bojiš, da boš kam narobe kliknil_a in podrla vse kar si naredila.

Zate, ki si postavil Etsy trgovino a še nimaš prodaj. To NI zato, ker tvoji izdelki niso OK.

Zate, ki si nadvse želiš živeti svoje sanje, a rabiš malce podpore pri tem.

Zate, ki si se pripravljen za uspeh tudi prilagoditi.

 

In kar je najpomembnejše,..

… zate, ki si v te sanje pripravljen_a vložiti svoj dragoceni čas, energijo in si se pripravljen_a (na)učiti vse kar je za to potrebno.

Za koga 30 dnevni Etsy izziv NI primeren?

30-dnevni Etsy izziv ni primeren zate, ki misliš, da ne zmoreš.

Ni primeren zate, ki že imaš Etsy trgovino in v njej dobro prodajaš.

Tu se bomo pogovarjali o osnovah.

Izziv ni primeren, če želiš, da te stvari drugi uredijo zate. Moja misija je, da se naučiš in razumeš vse vidike. Tudi tiste, ki niso neposredno vezani na Etsy, so pa posredno zelo, zelo pomembno za uspešno prodajo.

Izziv ni primeren zate, če misliš, da je dovolj, da objaviš izdelek, skopiraš naslove in opise od konkurence.

Prehiti konkurenco

Doživljenjski dostop do lekcij in vse nadgradnje programov bodo tvoje:

Pridruži se takoj:

Dostop do programa dobiš takoj ob nakupu.

Program zajema:

✅Trideset+ (petnajst do trideset minutnih) videov z vsebino.

✅ Dostop do Google Drive z dnevnimi nalogami.

✅ Trimesečni dostop do WhatsApp skupine z dostopom do (večinoma) takojšnjega feedbacka in/ali odgovorov na vprašanja. 

✅ Trimesečni dostop do Zoom srečanj v živo vsak četrtek in posnetek le-tega.

✅ Sproti posodoboljena brošura z vsebino vseh srečanj in aktualno povezavo na video.

✅ 30 dnevna garancija na zadovoljstvo. 

✅ Družba ljudi s podobnimi izzivi. 

✅ Medvrstniško pomoč.

Preiskusi 30-dnevni izziv

Prijavi se na novice 30-dnevnega izziva in pošljemo ti tretji dan (Spoznaj Shop Manager) brezplačno in se nam pridruži na tedenskem Zoomu, kjer lahko vprašaš kar te zanima.

Kaj pa cena?

Vrednost svetovanja 

1140 €,

Cena programa 

 239€

 

 

To je kot da bi imeli 38 individualnih ur za četrtino cene.

POPOLNA ETSY TRGOVINA ŽE V 30 DNEH!!!

Korak po koraku.

Prilagojeno začetnikom.

Popolno razumevanje Etsy platforme.

Uspeh je samo še 30 korakov stran!
Ne razmišljaj več, prijavi se že danes!

Če še vedno ne veš ali je platforma Etsy primerena zate in tvoje izdelke?

Oglej si posnetek “Ali je Etsy platforma primerna zame” in odločitev bo lažja.

Dejstvo je, da Etsy platforma ni primerna za vse.

Etsy je v osnovi namenjen prodaji rokodelskih izdelkov in umetnin, pripomočkov za izdelavo le teh ter starin. 

Na Etsyju prodaja več milijonov prodajalcev z vsega sveta, zato je dobro že vnaprej vedeti, da se je potrebno za pozornost kupcev potruditi. Vedeti kdo so naše ključne stranke in kakšne probleme naši izdelki rešujejo.

Prijavite se na novice in prejmite kodo za 50% popusta za ogled posnetka predavanja.

 

PRIJAVI SE: KLIK

 

Program 30 dnevnega izziva

Glede na moje izkušnje z Etsy podjetniki, sem se odločila, da v programu kombiniram tako informacije, ki so vezane striktno na Etsy, kot tudi bolj podjetniška znanja, s katerimi se ustvarjalci običajno na Etsyju prvič srečajo.


V praksi pomeni, da gremo v videih skupaj čez vse postopke od odpiranja trgovine, do vizualnega urejanja trgovine, skupaj preklikamo celoten Seller Dashboard, urejamo listinge in zaključujemo naročila.

Hkrati pa se v videih posvetimo tudi podjetniškim vprašanjem, ki vam pridejo prav tako na Etsy-ju kakor na vseh ostalih prodajnih platformah. 

Tako se naprimer pogovarjamo o ključnih strankah, pogledamo kako se preprosto urejajo fotografije v Canvi, kako stranke povabijo, da se nam vpišejo na mailing listo (novičnik) in kako le-to pošljemo, kako napišemo račun, se prijavimo za Embalažnino in podobno.


Videe bom še naprej dodajala in urejala ko bo prihajalo do sprememb.


*Videi so namenjeni prvemu srečanju z določenimi programi in niso tako poglobljeni kot bi bili, če bi se prijavili na poglobljeno predavanje na določeo temo. (Recimo video Canva ni enako poglobljen kot 3 urno Canva delavnico).

No payment method connected. Contact seller.