Kaj moram vedeti pred začetkom?

Na tem mestu ste se verjetno znašli zato, ker tako zelo uživate v ustvarjanju, da si želite to početi vsak dan, ves dan, ne da bi za osem ur in več dali ustvarjanje na stran in se posvetili stresni službi z zoprnim šefom.

Morda že prodajate svoje izdelke v Sloveniji, pa si želite povečati bazo kupcev in začeti pošiljati svoje izdelke v svet. 

Ste ostali brez službe, pa iščete novo priložnost?

Zgodb je veliko, vsaka po svoje unikatna, tako kot so unikatni vaši izdelki. 

Platforma Etsy je v zadnjem desetletju iz male spletne platforme za ustvarjalce, postala velika globalna platforma, ki je namenjena prav takšnim ustvarjalcem kot ste vi. Na Etsyju nakupuje več deset milijonov kupcev z vsega sveta. 

Platforma je zelo preprosta za uporabo. Spletno trgovino lahko postavimo že v nekaj urah, vendar pa je samo odpiranje trgovine seveda le “vrh ledene gore”, v ozadju pa se skriva še veliko dela in nenazadnje informacij, ki jih potrebujemo, da dejansko dosežemo kupce in da izdelke sploh smemo prodajati.

Če je morda videti, da vas hočemo prestrašiti, je to zato, ker vas res želimo, kajti po mojem mnenju je odločitev, da se z nečim ne bomo ukvarjali, ravno tako prava kot ta, da se bomo. Vsaka je prava, če ste do nje prišli na podlagi pravih informacij.

Tistim, ki boste na podlagi naših informacij in izkušenj ugotovili, da vaša ideja morda še ni zrela za Etsy, bomo prihranili veliko časa, ki ga boste koristneje uporabili.

Tisti, ki se boste odločili, da Etsy definitivno je primerna platforma za vas, pa boste opremljeni z informacijami stopili na čudovito, a zahtevno pot podjetništva.

Začnimo na začetku

Če še zbirate pogum in niste prepričani, ali bi se podali na popotovanje in skočili na Etsy vlak, potem vam toplo priporočam, da si ogledate webminar “Ali je Etsy platforma primerna zame in za moje izdelke?”.

Našli boste odgovore na vprašanja, ki vas pestijo ter odpihnili dvome in strahove, ki vas morda še zadržujejo pri tem, da bi naredili prvi korak.

Izvedeli boste:
Kako prek spleta prodajati svoje izdelke?
Kakšne so moje možnosti, kako se razlikujejo (Amazon Handamde, Ebay, Society 6, lastna spletna trgovina, …)
Kaj je Etsy?
Za koga je platforma Etsy primerna?
Stroški prodaje na Etsyju.
Kaj potrebujemo za prodajo na Etsyju?
Kako postaviti ceno izdelku?
Pošiljanje izdelkov in cena poštnine. 

 

Verjamem, da boste po ogledu videa “Ali je Etsy platforma primerna zame in za moje izdelke?” pomirjeni in polni novega zagona. Odločno boste skočili na vlak in se lotili odpiranja (čisto vaše) trgovine na tej platformi neštetih priložnosti.
In tudi tukaj vam lahko priskočim na pomoč s posnetkom webminarja “Etsy trgovina po korakih”.
Korak za korakom vas bom popeljala do odprtja trgovine.

Izvedeli boste:

  • Kako iz nič postavite trgovino.
  • Kaj je na začetku najpomembnejše
  • Kje se skirvajo pasti in kako se jim izognete
  • Na kaj morate biti še posebno pozorni 
  • in še veliko več!

Se vam zdi nemogoče? Hitro preverite 😉

Boste skočili in plavali? Bravo!

Čestitam za pogum in vam želim veliko sreče!

Seveda vas ne bomo pustili kar samih. 

Če boste potovali z nami, vas bomo opremili z vsemi potrebnimi znanji in informacijami.

Blog objave za začetnike

Summer slump - 43 idej
Etsy
Anita Česnik Mažgon

Summer Slump

Poletje je končno tu!   Kolikor se veselimo počitnic, pa nam po drugi strani poletje greni tako imenovani Summer Slump. Nič.  Po trgovini se sprehajajo

Read More »

Vsa ponudba za začetnike