Sklopi predavanj in delavnic za podjetja, ustanove, organizacije

Bi radi vašim uporabnikom ponudili konkretne in učinkovite vsebine, ki jim bodo pomagale do upeha?

Ste na pravem mestu! Ponujamo vam sklop petih predavanj in delavnic, v katerih udeležence korak za korakom popeljemo od prvih korakov do uspeha. Naučimo jih postaviti svojo Etsy trgovino in izdamo skrivnosti in trike, kako uspešno prodajati na spletni platformi Etsy ter kako optimizairati trgovino, da bi vanjo privabili več strank in posledično izboljšali prodajo. 

Nudimo vam:

 1. Ali je platforma Etsy primerna zame in za moje izdelke?

 2. Osnove uspešne prodaje na spletni platformi Etsy

 3. Od ustvarjalca do podjetnika

 4. Postavitev Etsy trgovine

 5. Optimizacija spletne trgovine Etsy (SEO)

Glede na potrebe vaših uporabnikov, se lahko odločite tudi za izvedbo posameznih predavanj oziroma delavnic, saj je vsako predavanje oziroma delavnica zaključena celota izobraževanja ter zajema vsa znanja in informacije, ki jih uporabnik potrebuje, da zaključi posamezne korake na poti do poslovnega uspeha.

PODROBNEJŠI OPISI POSAMEZNIH PREDAVANJ in DELAVNIC:

 

 

1. Ali je platforma Etsy primerna zame in za moje izdelke?

 

Etsy je spletna prodajna platforma, ki omogoča prodajo izdelkov obrtnikom, umetnikom in ustvarjalcem. Trenutno je aktivnih več kot 1,5 milijona Etsy uporabnikov, ki svoje izdelke prodajajo več kot 21,7 milijonom aktivnim kupcem. Med njimi je čedalje več tudi slovenskih.

Uvodni dogodek je namenjen vsem, ki Etsy šele spoznavajo in  razmišljajo, da bi odprli svojo trgovino. 

Program:
Kako preko spleta prodajati svoje izdelke?
Kakšne so moje možnosti, kako se razlikujejo (Amazon Handamde, Ebay, Society 6, lastna spletna trgovina, …)
Kaj je Etsy?
Za koga je platforma Etsy primerna?
Stroški prodaje na Etsyju.
Kaj potrebujemo za prodajo na Etsyju?
Kako postaviti ceno izdelku?
Pošiljanje izdelkov in cena poštnine.
Moje izkušnje s podajo na platformi Etsy?
Vprašanja udeležencev
Dogodek je namenjen vsem, ki želite začeti s prodajo na spletni platformi Etsy in tudi vsem tistim, ki želite nadgraditi svoj profil in tako povečati prodajo svojih izdelkov.

2. Osnove uspešne prodaje na spletni platformi Etsy

 

Program 3 urnega spletnega usposabljanja:

– Postopek odprtje spletne trgovine Etsy
– Stroški, povezani s spletno trgovino Etsy
– Kako napisati splošne pogoje
– Opis izdelovalca
– Opis izdelka
– Etsy algoritem
– Kako napisati naslove in ključne besede (čisto na kratko)
– Kako najbolje izkoristiti prostor za fotografije
– Splošno koristne informacij za obrtne in podjetne ustvarjalce: določanje ključnih strank, marketing, branding ipd.
– Vprašanja udeležencev

Spletno usposabljanje je namenjeno vsem, ki izdelujejo izdelke za končne potrošnike in želijo razširiti svojo prodajo ter odpreti svojo Etsy trgovino. Na spletnem praktičnem usposabljanju boste dobili konkretne in praktične informacije, ki vam bodo pomagale do večjega števila zadovoljnih strank.

3. Od ustvarjalca do podjetnika

 

Za uspešen nastop na trgu je pomembno, da se najprej poglobimo v svojo ključno stranko. Kdo je, zakaj potrebuje naš izdelek. Ko stranko dobro poznamo, se bomo veliko lažje spopadli z vsemi nadaljnjimi koraki, saj nam bo postalo kristalno jasno zakaj in za koga izdelujemo naše izdelke. Naša trgovina bo dobila smisel. To je eden najtežjih a ključnih korakov za uspeh obrtnika in podjetnika na trgu.

Program 4 urnega spletnega usposabljanja:
– Kdo je moja ključna stranka in zakaj je to pomembno?
– Kakšna je razlika med ustvarjalcem in ustvarjalnim obrtnikom in podjetnikom?
– Ali moji izdelki rešujejo težave kupcev?
– Kako postaviti ceno svojim izdelkom in pozicioniranje na trgu
– Marketing spletne trgovine
– Kakovost ponudbe in storitev
– Uporabniška izkušnja (customer service)
– Vprašanja udeležencev

4. Postavitev Etsy trgovine

 

Predstavitev osnov prodaje na spletni platformi Etsy. Tokrat se iz teorije preselimo v prakso in skupaj odpremo Etsy trgovino. Na usposabljanju bomo naredili prve, naj-osnovnejše korake k odprtju trgovine in s tem postavili dobro osnovo za nadaljevanje.

Za udeležbo na usposabljanju potrebujete: osebno izkaznico, št. TRR in št. kreditne ali debetne kartice. Izdelek pripravljen za objavo (fotografije in opisi).

Program 4 urnega spletnega usposabljanja:
– Odprli trgovino in jo poimenovali
– Uredili formalnosti glede trgovine = naložili bomo prvi izdelek ali dva
– Napisali predstavitev ustvarjalca
– Napisali splošne pogoje
– Pripravili poštne nastavitve
– Se spopadli z osnovami SEO
– Nastavitve trgovine
– Kako se predstaviti
– Splošni pogoji trgovine
– Shipping profili (cenik pošiljanja paketov)
– Ob prvem naročilu

5. Optimizacija spletne trgovine Etsy (SEO)

 

Spletno usposabljanje je primerno za vse, ki že imajo svojo Etsy trgovino in si želijo stopiti korak naprej z izboljšanjem SEO in izkoriščanjem statistike v svoj prid ter za namen sponzoriranih objav.

Program 4 urnega spletnega usposabljanja:
– Kaj je optimizacija spletne trgovine
– Ključne besede, kaj je to, zakaj jih potrebujemo
– Raziskovanje in zapis ključnih besed
– Pošiljanje paketov
– Sponzorirane objave (oglasi) na Etsy
– Statistika in kako jo uporabljamo za izboljšanje prodaje
– Vprašanja udeležencev

 

Predavanja in delavnice izvajamo v živo, v skladu z danimi možnostmi, opremljeni pa smo tudi za izvajanje predavanj in delavnic prek spleta.

Kontaktirajte nas za ponudbo ter proste termine. Vaše želje nam lahko sporočite tudi prek spodnjega obrazca in vas mi kontaktiramo v najkrajšem možnem času.

Kontaktirajte nas!

Sodelujemo z ...

Ponosni smo, da so nam v zadnjih letih zaupale že številne izobraževalne ustanove, podjetniški inkubatorji in druge organizacije, tako zasebne kot državne. Njihovi odzivi in odzivi njihovih uporabnikov nam dajo vedeti, da smo na pravi poti in nas spodbudijo, da se še bolj izpopolnjujemo. 

Predavanja in delavnice smo v živo ali prek spleta izvajali že po vsej Sloveniji. Z veseljem smo se odzvali povabilom: OZS, Icra Idrija, Avocado center Logatec, Podjetniški inkubator Kočevje, Podjetniški inkubator Bela Krajina, Lokomotiva Škofja Loka, Kovačnica Kranj, in še mnogim drugim.

Programi:

Nudimo vam programe, ki zajemajo vsa potrebna znanja in informacije za uspeh na spletni platformi Etsy. Predavanja so skrbno pripravljena na podlagi večletnega delovanja na spletni patformi Etsy, ki zajema konkretne izkušnje z lastno trgovino in konstantno izobraževanje in raziskovanje. Na podlagi odzivov več kot 4000 članov naše skupine Slovenski Etsy podjetniki pa sproti dodajamo tudi aktualne in pereče tematike. Vsako predavanje s pripadajočo delavnico je zaključena celota, vsako pa predstavlja en korak na poti do upeha:

 • Ali je Etsy platforma primerna zame in za moje izdelke?
 • Osnove prodaje na Etsy spletni platformi 
 • Kako odpreti Etsy spletno trgovino po korakih?
 • Etsy SEO: kako privabiti več strank in izboljšati prodajo
 • Praktične delavnice za posamezne sklop

Mentoriranje SIO

Uspeha naših mentorirancev se veselimo še bolj kot svojega! Res ni boljšega občutka kot je ta, da lahko s svojim znanjem in izkušnjamo pomagamo drugim do uspeha. Zato se vedno z največjim veseljem in ponosom odzovemo na povabilo podjetniških inkubatorjev po Sloveniji, ki v okviru operacije SIO, pod okriljem agencije Spirt Slovenija, ki jo financirata Evropka komisija in Republika Slovenija, nudijo brezplačno mentoriranje perspektivnim potencialnim podjetnikom, pa tudi že uveljavljenim podjetnikom s potencialom rasti. Agencija Spirit je oblikovala skupni seznam preverjenih mentorjev in ekspertnih svetovalcev, na katerega se je uvrstila tudi Anita.

Vsaka zgodba je drugačna. Začne se z idejo, ki prižge iskrico, nadaljuje pa z veliko truda in raziskovanja, z vzopini in padci, odpovedovanjem in … še več truda. Kmalu pridemo do spoznanja, da ideja sama ni dovolj, predstavlja zelo majhen odstotek, na poti do cilja. Kar na enkrat ugotovimo, da moramo pripraviti dober načrt, kako bomo korakali proti vrhu. Spogledovati se začemo s podjetništvom, kar na enkrat moramo biti strokoavnjaki za vse: poslovni načrti, finance, davki, ključne stranke… Težko je. In vendar je veliko lažje, če nam na tej poti lahko pomaga nekdo, ki je po njej že hodil. Zakaj bi skakali čez vodo sami tam, kjer je nekdo drug že zgradil most. Tukaj smo, da vam ponudimo roko!

Predlagamo, da se obrnete na vaš lokalni podjetniški inkubator in verjamemo, da vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. 

Seznam podjetniških inkubatorjev v Sloveniji, boste našli tukaj.

Urejanje Etsy trgovine

Nobena skrivnost ni, da v sodobnem svetu večina ljudi bije bormo s časom. Čas, čas, čas … vsi imamo premalo časa za vse, kar moramo početi, kaj šele za tisto, kar si želimo početi. In venda je počasi že vsem jasno, da ni pomemnejšega kot ot, da si v naše prepolne urnike vključimo tudi ČAS ZASE in ta termin jemljemo enako resno, kot vse ostale obveznosti. 

Iz lastnih izkušenj vemo, da je v naravi nas, ustvarjalcev, da radi ustvarjamo, to nas polni, s tem živimo in cvetimo. Ko pride do prodaje in bolj praktičnih vidikov, pa je velikokrat krasno, da nam nekdo priskoči na pomoč. Ker točno vemo, kako je, ko zmanjkuje časa, smo tukaj za VAS! 

Imate čudovit izdelek, pa vam zmanjkuje časa, da bi si postavili trgovinico in začeli uživati v zvokih cha chinga? Ste na pravem mestu! Za vas lahko: 

 • postavimo spletno trgovino na Etsy spletni platformi
 • raziščemo ključne besede
 • pripravimo posamezne vnose z ustreznimi naslovi
 • pregledamo SEO
 • pripravimo oceno vaše trgovine, v kolikor jo že imate
 • podamo predloge za izoboljšave
Če tudi vam primanjkuje časa, bomo z veseljem poskrbeli za vašo Etsy trgovino, da bo njeno izložbo videlo čim več obiskovalcev in da bomo obiskovalce spreobrnili v kupce. Ker je vsaka zgodba unikatna in zahteva svojevrstne prijeme, bo najbolje, da se najprej pogovorimo, ugotovimo, kaj vaša trgovina rabi za še večji uspeh in skupaj naredimo načrt. Povpraševanje nam lahko pošljete prek spodnjega obrazca, seveda pa smo vam vedno na voljo tudi prek telefona in e-maila. Z veseljem vam bomo naše strokovno znanje in izkušnje delili z vami.
Več o možnostoh urejanja spletne trgovine Etsy si lahko preberete tukaj.

Kontaktirajte nas!