Jollie Bluebear

Iva in Jernej Herman

Ko sem sprejela odločitev, da odprem svojo Etsy trgovino sem iskala nekoga v Sloveniji, ki bi bil primeren , da mi v tem pomaga in mi malce razširi obzorja glede celotne zadeve. Po brskanju po spletu, sem naletela na Anitino ime in takoj sem dobila občutek, da bo ona prava oseba za moj začetek Etsya (seveda pa tudi v nadaljevanju brez nje ni šlo).

 

 Najtežja in hkrati zelo pomembna stvar na začetku so naslovi, tagi in ključne besede izdelka. Tukaj Anita zelo dobro svetuje in pomaga: kakšne besede uporabiti v naslovih in tagih, ter na katere načine raziskovati in najti prave ključne besede za vaš izdelek, da vas bodi kupci lažje našli. Anitne storitve iz srca priporočam vsem, ki šele začenjate svojo pot na Etsyju ali ste že Etsy veterani. Njeno znanje se mi zdi neskončno in jo res občudujem.
Anito  sem po spletu okoliščin spoznala tudi osebno in lahko rečem da je izjemno topla, prijazna, nasmejana, skratka super oseba.

Brez njenih seminarjev, individualnih ur ter različnih nasvetov sem prepričana, da bi moje Etsy potovanje bilo precej težje.

Sonja Prosen Flower Art

Sonja Prosen Flower Art

Anito sem spoznala v podjetniškem inkubatorju. Takrat še nisem vedela, pa ona verjetno tudi ne, da se bova tako lepo ujeli, naredili res veliko delo, obenem pa se še zabavali. Pomagala mi je postaviti Etsy trgovino. Res se je potrudila, mi pomagala z nasveti in se zavzela zanjo, ko bi bila njena. Trgovinica stoji, nakupi se vrstijo, medve pa ostajava povezani, saj sva zgradili več, kot le trgovino.

Anita je srčna oseba in dobra mentorica.

Sonja Prosen

Ustvarjalka ilustracij iz svežega cvetja

Maloo Design

Če razmišljaš o postavitvi Etsy trgovine, ti toplo priporočam, da se udeležiš Etsy delavnice, kajti Anita je zakladnica znanja. 

Postavite trgovine sem se lotila sama in ravno ob pravem času je Anita organizirala delavnico. Pomagala mi je pri optimizaciji strani, mi podala ogromno koristnih napotkov, me usmerila in podučila o komunikaciji s strankami. FB. Skupina, katere Anita je lastnica, pa je tudi zadetek v polno, saj se vsi, ki delujemo na Etsyju, spopadamo z enakimi izzivi, tako da je tudi tam že veliko napisanega. 

Kar pa zelo spoštujem pri Aniti, pa je tudi to, da je v skupini zelo odzivna, korektna in pozitivno naravnana. Hvala ti!

Maruša Lotrič

Ljubiteljica joge, mačkov, rastlin, dizajna in narave. Maloo je rezultat vseh teh zanimanj. Prostor, kjer moje ideje oživijo, v vaš dom pa zanesejo veselje in toplino.

 

Destilator Solutions

Etsy sem odkrila davnega 2008, ko je bilo vse skupaj še zelo ljubko, malo in domačno.

Takrat smo se z eno mini ekipo celo dogovarjali, da bi naredili slovensko varianto. Stvar je šla mimo, ideja, da odprem svoj Etsy, pa me je bodla dokler se nisem spokala na Anitino predavanje, ki ga je krasno zorganizirala Tamara. Tam sem dobila tisto prelomno spodbudo, da kljub temu, da je Etsy zrasel v nepregledno gmoto, lahko končno najdem svoje mesto v njem.

Super odzivno in predano mentorstvo je bilo še dodatno blagodejno pri odkrivanju vseh hakeljcev in odpravljanju konkretnih zagat.

Maja Modrijan

Trajnostna oblikovalka in rokodelka